ZONNEPANELEN REINIGING

Een aantal jaar geleden heeft Schoonzicht een eigen filter systeem aangeschaft om het befaamde osmose water zelf aan te maken. Hierdoor hebben we dagelijks de beschikking over meer dan 1000 liter aan osmose water voor allerlei werkzaamheden.

Aangezien water uit de kraan altijd toch wat kleine onzuiverheden bevat zoals zout, kalk, mineralen en metalen is Osmosewater beter om de vervuiling volledig op te lossen.

Osmosewater bestaat alleen uit waterstof en zuurstof, het bevat meer zuurstof dan gewoon (kraan)water. De zuurstof zorgt voor een verlaagde zuurtegraad in het water en dat zorgt voor een perfect oplossend vermogen. Hierdoor beschadigen de materialen van de zonnepanelen niet en realiseer je een betere kwaliteit van de zonnepanelen.

Het ontbreken van zouten zorgt ervoor dat de vloeistof helemaal streeploos opdroogt. De zonnepanelen zijn dan streeploos schoon zonder iets van schade achter te laten.

Stof, vogelpoep en ander vuil verontreinigen uw zonnepanelen, waardoor het rendement snel achteruit gaat. Veel eigenaren denken dat een flinke regenbui de zonnepanelen volledig schoonspoelt, dit is echter onjuist !

Vervuiling, zoals vogelpoep en bladeren kan er zelfs voor zorgen dat een deel van uw zonnepanelen oververhit en onherstelbaar beschadigd raakt.

Schoonzicht heeft de mogelijkheid om het osmose water te verhitten tot over de 60 graden, hierdoor kunnen wij de vervuilde zonnepanelen weer geheel schoonmaken zodat ieder paneel weer voor 100% rendeert.

DIRECT AANVRAGEN

Aanvraag voor zonnepanelen reiniging

14 + 4 =