TAPIJT VLOEREN

Het binnenklimaat in huizen of kantoren is vaak een aanleiding voor klachten over allergien of zelfs voor ziektemeldingen.

Het antwoord hoeft niet het verwijderen van de vloerbedekking te zijn: tapijt vangt juist stof uit de lucht. Minder zwevende stofdeeltjes dus. Maar om dat te kunnen blijven doen, is tapijtreiniging belangrijk.

De methode waarmee wij het tapijt reinigen is uitgebreid onderzocht. Daaruit blijkt dat Schoonzicht 98% van de allergenen uit tapijt haalt met onze tapijt reiniger.

Ook als het er nog niet vuil uitziet kan reiniging van tapijt nodig zijn. Dit geldt vooral voor vloeren in een kantooromgeving.

Projecttapijt is specifiek ontworpen om vuil te verbergen en er lang mooi uit te blijven zien, zelfs bij karig onderhoud. In kantoren wordt vaak eenmaal per week gestofzuigd, bovendien meestal alleen op plaatsen die er stoffig uitzien.

Onder bureaus komt de stofzuiger vaak zelden, terwijl dat juist een plaats is waar vloeronderhoud belangrijk is.

Doordat met een bureaustoel heen en weer gerold wordt blijft stof omhoog komen, zodat de medewerker – die op zijn stoel ook dicht bij de grond zit – daar last van kan gaan krijgen.

Een jaarlijkse grondige tapijtreiniging houdt de vloerbedekking niet alleen optisch netjes, maar voorkomt ook problemen.

DIRECT AANVRAGEN

Aanvraag voor onderhoud tapijt vloer

2 + 13 =