GLAZENWASSEN

Schoonzicht verzorgt de glasbewassing voor zowel bedrijven en particulieren. Op dit moment wordt met name door bedrijven en particulieren uit Almelo, Hengelo, Enschede en omgeving gebruik gemaakt van deze dienst. De glazenwassers van Schoonzicht maken gebruik van de volgende hulpmiddelen: Ladders, hoogwerkers, steigers en telescopisch glasbewassingssysteem.

Hoger dan 16 meter of naar de wensen van de klant wassen we uw ramen natuurlijk gewoon op de traditionele manier met de hand. Doordat we niet hoger dan 7,5 meter op de ladder mogen vanwege de Arbowet, zullen we hiervoor een hoogwerker moeten gebruiken.

Wij maken ook gebruik van onze Tuckerpole, dit is een warmwatertelescoopbewassingssysteem. Met dit systeem kunnen we uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 16 meter grondig wassen.

In dit systeem wordt er gebruik gemaakt van 100 % puur en zuiver water, osmosewater van circa 60°C. Doordat we uw glazen wassen met osmosewater is het gebruik van zeep of chemicaliën overbodig.  Uw ramen worden zo op een milieuvriendelijke manier gereinigd.

‘Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het is vrij van kalk en mineralen.
Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.’

DIRECT AANVRAGEN

Aanvraag voor glasbewassing

11 + 12 =