‘Sinds dat wij epoxy vloercoating aanbrengen, werken we met de producten van Remmers.
Dit is één van de best geteste merken op dit vakgebied.’

EPOXYVLOER COATING

Een epoxyvloer is een type gietvloer (dikke laagdikte) of type coatingvloer (dunne laagdikte) op basis van epoxyhars. Epoxyvloeren staan bekend om hun hardheid, vloeistofdichtheid en duurzaamheid.

Kenmerkende eigenschappen van een epoxyvloer:

 • Zeer slag- en stootvast: bestand tegen zware mechanische belasting
 • Naadloos: hierdoor makkelijk te reinigen én bijzonder hygiënisch
 • Vloer waterdicht maken is kinderspel met deze gegoten vloer
 • Beschermt tegen bijna alle zuren en chemicaliën (daarom is dit typevloercoating industrieel zeer toepasbaar)
 • Er zijn vele epoxyvloer kleuren mogelijk (maar ook een transparante vloercoating is een optie)
 • Voordelige vloercoating.

  Een  epoxy vloercoating  is een kwaliteitsvloer. De vloercoating wordt onder andere toegepast bij garagevloeren en industrievloeren, maar ook woonkamers kunnen met de Remmers Epoxy Vloercoating afgewerkt worden.

  Een vloercoating van epoxy is zeer sterk en eenvoudig te reinigen. Daarnaast heeft u diverse mogelijkheden om de vloer naar uw wensen af te werken.

  Remmers BS 2000 is een coatingvloer op basis van epoxy. Breed toepasbaar, dankzij materiaal dat harder is dan beton. Volledig poriëndicht, voor een slijtvaste, onderhoudsvriendelijke, vochtbestendige en 100% vloeistofdichte afwerking.

  Onze epoxy coatingvloer garandeert hoge mechanische en chemische belastbaarheid, zodat u daar in allerlei sectoren op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken.

  EPOXY VLOKKEN VLOER

  Fleur je gietvloer op met decoratieve kleurvlokken. Dit zorgt voor een speels effect en bovendien valt vuil en stof minder op door het patroon. De kleurvlokken strooi je in een nog natte coating of gietvloerlaag. Hoe meer vlokken je gebruikt, hoe drukker de vloer zal ogen. We sealen kunstwerk vervolgens in met behulp van een transparante top coat en klaar is je decoratieve gietvloer.

  EPOXY ANTISLIP VLOER

  Wij kunnen onze Remmers Epoxy vloer aanbrengen van glad tot grof antislip. Dat is een groot voordeel. Iedere werkruimte heeft een andere antislipbehoefte. Wij hebben veel ervaring in de voeding en industrie, en kunnen in overleg met u de juiste antislipgraad afstemmen.

  Het epoxy vloer-systeem  antislip is een twee componenten antislip gietvloer systeem, samengesteld uit oplosmiddelvrije gepigmenteerde epoxyharssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Deze hoogwaardige epoxy afwerking wordt in meerdere  lagen aangebracht over een geprimeerde ondergrond. Deze hoog chemisch resistente en zeer slijtvaste afwerking is ontwikkeld als alternatief op een troffelvloer. Deze vloerafwerking is geschikt voor de zwaarste industrieën. Dit systeem wordt op gebouwd in meerdere lagen waarbij elke laag ingestrooid wordt met een slijtvast kwartsmengsel.

  DIRECT AANVRAGEN

  Aanvraag voor epoxy vloer

  9 + 15 =