GEVELREINIGING

Uw gevel is het visitekaartje van uw huis of bedrijfspand. Uw gevel schoonmaken, zorgt dan ook voor een frisse uitstraling van het pand.

Een gevel schoonmaken moet op professionele wijze gebeuren, zeker wanneer het om een kwetsbare gevel gaat. Wij kunnen iedere gevel op professionele wijze schoonmaken.

Om beschadiging van uw gevel te voorkomen, raden wij u aan om dit door een specialist te laten uitvoeren!

Er zijn verschillende methodes om uw gevel te reinigen? Elke steen heeft een andere aanpak nodig. Daarom hangt de methode af, van de aard van de vervuiling, net als de ondergrond (steensoort). Beide factoren hebben invloed op de werkwijze en de behandelde methode. Schoonzicht heeft zelf alle verschillende gevelreiniging machines, voor alle soorten gevelwerk in huis en zal daarom ook de juiste methode toepassen.

Stoomcleaning of hogedrukreiniging:
In sommige gevallen geniet hogedrukreiniging of stoomcleaning de voorkeur. Hierbij gebruiken we hoge druk (tot 350 bar) en varieert de watertemperatuur van 10 tot 140 graden. Door de juiste combinatie van druk en temperatuur, kunnen we vrijwel iedere ondergrond reinigen. Deze techniek is bijvoorbeeld goed geschikt voor het verwijderen van algen, mossen en lichte vervuiling.

Als we graffiti verwijderen door middel van stoomcleanen wordt het water verhit tot wel 150 graden. De stoom hiervan wordt door middel van hogedruk tegen de gevel gespoten. Door de hete stoom lost de graffiti op en wordt deze verwijderd van uw gevel. De stoomclean methode is de gemakkelijkste manier om graffiti te verwijderen.

DIRECT AANVRAGEN

Aanvraag voor gevelreiniging

5 + 2 =